Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2017 01:23 - 3.Макро светът е пъстър и общирен. Не е това, което си създал в своя хаотичен микрокосмос...
Автор: partitions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 152 Коментари: 0 Гласове:
0



Каквото и да е, но нещо, което не е достъпно за съзнанието ти, не означава, че то не съществува в пространството до теб или далече от теб.
  Сиреч, познанието си е съществувало и ще съществува без теб дотогава, докато твоят учител или професор не ти отвори зъркелите за А, Б, В.
  След което от теб зависи да останеш в средата или да се развиеш и да ползваш откритията на други хора около теб. Но и да съзнаваш логически как да ги приложиш.

3--Сайтове, където можеш да предложиш музиката си
  1. Myspace –  Осигурява място, където можеш да публикуваш снимки, биография, турне и преди всичко има музикален плеър, където да качиш твоите песни. MySpace дава възможност за пряк контакт с феновете и за срещи с други музиканти.
  2. Mp3.
  3. Jamendo – Позволява да качваш музиката си и да получаваш приходи от програмата за лицензиране, която ти предлага.
  4. Bandbackers – Феновете ти ще могат да инвестират в тебе и музика ти и ще станат „акционери“ на твоя проект. По принцип можеш да намериш на средствата за твоя музикален проект ако дадеш някои от правата / печалбите на феновете си. През януари 2017 г., платформата е финансирала 9 проекта за € 16 780. Този метод се казва royalty crowdfunding.

    Crowdfunding в Италия: всички платформи за събиране на фондове, стойности наистина платени. Списъкът е осъвременен към януари 2017.

  5. Mymusicvision – Тази платформа за музиканти ти позволява да създаваш работни възможности и да работиш с професионални и любители музиканти, изгряващи музиканти, артистични производители, професионалисти на музикалната индустрия.
  6. Diusco – Мястото, където можеш да се срещнеш и да опознаеш музиканти, етикети, фотографи, кинаджии, които работят в света на италианската независима музика.
  7. Squotmee – Платформа за музиканти, която ти позволява да бъдаш нает за нови концерти и за уроци по музика.
  8. Cashmusic –  Платформа, която позволява на музиканти и малки етикети да продават, да споделят и да предлагат  музика директно на своите фенове.
  9. Musikee е нова платформа, където групи и музиканти могат да се включат своите фенове онлайн и офлайн промоционални дейности, в замяна на ексклузивни награди.
  10.  Soundcloud – Уебсайт, предназначен за музиканти, която им позволява да си сътрудничат, да насърчават и разпространяват музиката си. Можеш да качиш твоите записи, да ги споделиш на социалните мрежи и да създаваш плейлисти и компилации. Можеш лесно да вмъкваш своите песни на всяка уеб страница.
  11. Bandpage – Услуга за онлайн насърчаване на твоя бенд. Тя ти позволява да създадеш страница с биография, снимки, видеоклипове, песни и дати за концерти. Може да актуализира чрез своя интерфейс твоя акаунт във Facebook, Twitter, SoundCloud, VEVO, Xbox Music, Pandora и WordPress.
  12. Onerpm –  Дигитална услуга за разпространение, която ти позволява да имаш лична страница, където да пускаш и да продаваш музика на феновете си. Работи и на Facebook.
  13. Viinyl –  Уеб услуга за промоция, която ти позволява да създадеш сайт, базиран само на една песен. Идеята е да концентрираш музикалната промоция върху един сингъл, вместо върху цял албум.
  14.  Ditto music – Услуга за разпространение на дигитална музика. Ето думите на основателя: Искахме по най-семпъл начин да публикуваме нашата музика, без да зависим от дискографски етикети. Сега можем да помагаме на артисти от цял свят.
  15. Feyir – Услуга за разпространение на музика, която предлага на музикантите, на бандите и на дискографските етикети възможност да продават своята музика чрез основните интернационални дигитални продавачи. С тази услуга можеш да разпространяваш също ebook и audiobook.
  16. Zimbalam – Услуга за дигитално разпространение на музика за независими артисти. Дава възможност да продаваш твоята музика по целия свят и в основните сайтове за стрийминг (iTunes, Spotify, googlePlay, Cubomusica, eMusic, NokiaMusica, Vodafone, Orange и др.).
  17. Believe digital -Услуга за дигитално разпространение, замислено за независими музиканти. Мрежата за дистрибуция обхващаа  iTunes, Amazon, Cubomusica, Deezer и Spotify, услуги за видео стрийминг като YouTube и  Dailymotion и услугите за мобилна телефония.
  18. Believe digital studios – Мрежа за дистрибуция на видео съдържание на платформи за видео стрийминг в Европа и по света. Позволява ти да разпространяваш на YouTube, DailyMotion, JukeBo, Muzu.tv и MyVideo.
  19. Sounday Music –  Услуга за разпространение на музикално съдържание и за истинска промоция, прави се специален маркетинг план за артиста или за музикалния проект.
  20. Record Union –  Услуга, която ти позволява да разпространяваш твоята дигитална музика онлайн на сайтове като iTunes, Amazon MP3, eMusic, Napster и Rhapsody и услуги за стрийминг като Spotify, Rdio, Wimp и Deezer.
  21. Split gigs – Социална мрежа, която ти дава възможност да влезеш в контакт с други банди музикални и да направиш две вечери live съвместно. Тази идея ти позволява да увеличиш публиката си и много професионални обмени.
  22. Awal – Маркетинг фирма и за дигитална дистрибуция, която ти дава възможност да разпространяваш музиката си
  23. Mondo Tunes – Разпространява твоята музика на  iTunes, Beatport, Google Play и Amazon. Промоцира я, създавайки за теб съобщения в печата и разпространявайки я на медиите на музикалната индустрия и блогове по целия свят. Разпространява твоите музикални видеа на  iTunes, VEVO, Youtube, Myspace, Muzu.TV, Vidzone.
  24. Mix cloud -Една платформа за радио и DJ, която ти позволява да откриеш нова музика и да качваш своя.
  25. Imusician – Замислено е за независими музиканти и етикети. Позволява ти да продаваш твоя музика онлайн на над 250 платформи по цял цвят
  26. Musikee – Нова платформа, на която музикантите огат да привлечат свои фенове за промоционална дейност онлайн, в замяна на премии.
----http://ivytechnoweb.net/dopalnitelni-materiali-za-musikanti/



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: partitions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 17820
Постинги: 21
Коментари: 1
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031